1000 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO

Çopuroglu Tekstil - Samanpazarı Ankara

14-07-2023 10:46
Çopuroglu Tekstil - Samanpazarı Ankara

ÇOPUROĞLU TEKSTİL - SAMANPAZARI ANKARA

Perde Satıcıları Haber Portalında yayınlanan Haberimiz.
" Büyük balığın, küçük balığı yuttuğu dönemde değiliz; yenilikçiliğin hızlı olduğu ve kazandığı bir dönemdeyiz. "
Haber: Emel BENLİ & ANKARA / Bu haber Efor Perde Sitemleri’nin katkıları ile yapılmıştır.

Efor Perde Sistemleri’nin Ankara şubesi müşteri portföyü genellemisinde, Efor ile çok sağlam çalışmaların altına imza atan bir Çıkrıkçılar Yokuşu perakende markası ile sizleri tanıştıracağız.

150 yıllık tarihe sahip Çıkrıkçılar Yokuşu kadar eski; ve yaklaşık 60 yılını gerde bırakan; adeta bizlere Ev tekstilinde  bir nostalji rüzgarı estiren Çopuroğlu Tekstil’i ve sahibi Sayın Volkan Okan’ı sizlere taktim etmekten mutluluk duyuyoruz.

Çocukluğundan beri mağazaya gelerek perde tozu yutmuş Sayın Volkan Okan, Gazi Üniversitesi İktisadi Bilimler Fakültesi, İktisat Bölümü mezunudur. 22 yıl boyunca ev tekstil sektörüne hizmet veren Sayın Okan, dedesi rahmetli Necmettin Çopuroğlu’ndan teslim aldığı bayrağı ev tekstil camiasına yakışır bir şekilde taşıyor. Dört katlı mağazasında sekiz çalışanı ile perde, ev tekstili, manifatura, döşemelik ve çeyiz ürünleri satan Volkan Bey, " Yorgan menefesinden, düyüncü dürüsüne uzanan nostaji yolculuğumuzdan cam zemin brodelerle, fransız tüllerle devam eden evtekstil serüvenimiz altmış yılı dededen toruna Çopuroğlu olarak geride bıraktık. " diyerek bizleri çok eskilere götürdü. Çıkrıkçılar Yokuşu nostajisine belkide yıllar sonra Çopuroğlu’nun Zebra ve Stor ihtiyacını karşılayan Efor’un da adını yazdırmak bizlere mutluluk verecektir.

Eğitimli aynı zamanda ata mesleği olan tekstil böylesine, Volkan Okan gibi akıllı gençlerimizin elinde olduğu sürece Çıkrıkçılar Yokuşu, " Ali Babacan’ları, Erdem Başcı’ları ve nicelerini tarihine yazdıracaktır. "

ÇOPUROĞLU TEKSTİL SANAYİ ve TİCARET LTD.ŞTİ
İletişim: Çıkrıkçılar Yokuşu No: 7 / A / Ulus / ANKARA
Tel: 0312. 311 11 47 - 324 15 16
Fax: 0312. 324 08 68
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.