1000 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO

Ankara Gelin Damat Setleri, Gelin Bohçası - Damat Bohçası

14-07-2023 10:29
Ankara Gelin Damat  Setleri, Gelin Bohçası - Damat Bohçası

Ankara Gelin Damat  Setleri,Ankara Gelin Bohçası - Ankara Damat Bohçası

Ankara çıkrıkçılar yokuşunda  perde, ev tekstili, manifatura ve çeyiz sektöründe yıllardır hizmet veren Çopuroğlu Tekstil, nihai tüketicinin yanı sıra kurumsal firmalara da iş yapmaktadır. Hem toptan hem perakende ayağında kaliteyi uygun fiyata satan ve böylede anılan bir Samanpazarı klasiklerindendir. 

Perde dalında stor perde, zebra perde ve tüm mekanik çeşitleri, fonluklar, tül perdeler, güneşlikler, ev tekstilinde nevresim takımları, hamam havluları, bornoz takımları, salon takımları, yemek masası takımları, polar şallar, restoran masa örtüleri, restoran şalları, çeyiz dalında nişan bohçası, gelin ve damat bohçası, manifatura da ise nevresimlik kumaşlar, yorgan ve yatak astarlık kumaşları, yastık kılıfları kısacası yorgan menefesinden, düğüncü dürüsüne kadar Çopuroğlu Tekstil’de bulabilirsiniz. 

Yılların eskitemediği yüzü bir taraftan  nostalji yüzü diğer tarafta ise yenilikçi yüzü ile siz değerli Ankara'lılara hizmet vermektedir. Ankara, Ankara’nın komşu illeri, ilçeleri, kasaba ve köyleri alıştığı Saman Pazarı klasiklerinden vazgeçmeyerek burada alış – verişlere devam etmektedirler. 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.